Opleiding Motorrijbewijs (A)

Je droomt van lange motortochten in verre landen. Of je wil de noodzakelijke kilometers naar je werk zo aantrekkelijk mogelijk maken. Motorrijden lijkt je te gek. Maar misschien twijfel je nog. Is zo’n motor echt wel iets voor jou?  Schrijf je dan nu in voor Try the Bike. Dat is de eerste stap richting het halen van je motorrijbewijs.

Waarom Van Buuren Opleidingen?

  • Grootste motorschool
  • Eigen motor oefenterrein
  • Rijles duurt 60 min. en geen 50 min.
Pakket

Direct beginnen

Pakketprijs vanaf €1025

Rijopleidingen

Motorkleding op elke vestiging

Bij ons kun je een helm, handschoenen en een jas lenen

Heb jij jouw 1e  motorrijles gepland staan? Super! Bij ons kun je een helm, handschoenen en een jas lenen, maar uiteindelijk wil je natuurlijk je  eigen gave helm, schoenen en kleding  dragen. Komt dat goed uit; want wij hebben op elke vestiging een motorshop waar wij alles wat je nodig hebt verkopen, én van goede kwaliteit! Laat je adviseren door onze instructeurs! Wij verkopen onder andere de merken Ixon, Jopa, Sidi en Velmar. Heb je zelf een merk in gedachten? Laat het ons weten en wie weet kunnen we voor jou een goede prijs geven.

Spoedopleiding Motor

Wil jij graag super snel je motorrijbewijs halen?

Tarieven Motor

We beginnen altijd met een Try the bike

Voor het motorrijbewijs hebben we verschillende  pakketten. We beginnen altijd met een Try the bike, om je een advies te kunnen geven over hoeveel lessen jij nodig hebt.

Vervolgens hebben we een pakket met praktijkuren en de praktijkexamens en een pakket met een theorie opleiding, theorie-examen, praktijkuren en praktijkexamens. Hier vind je alle tarieven voor het motorrijbewijs.

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd?

Laat ons contact met je opnemen

Laat ons vrijblijvend contact met je opnemen voor meer informatie. Vul de onderstaande velden in en wij bellen of mailen je binnen 24 uur!


U kunt ons ook telefonisch bereiken op 088 700 1400 voor meer informatie of een afspraak.

Informatie aanvragen


Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Informatie aanvraag voor: