Opleiding rijbewijs (CE) vrachtauto aanhanger

Om de opleiding voor het rijbewijs E achter C te volgen moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs C. Wij hebben de keuze uit de volgende voertuig combinaties voor het volgen van de opleiding CE rijbewijs:

  • Vrachtwagen met een middenasaanhangwagen (wipkar)
  • Trekker met oplegger

Waarom Van Buuren Opleidingen?

  • Geen theorie nodig
  • Particulieren geen BTW
  • Instructeurs zijn praktijkmensen
Pakket

Direct beginnen

Pakketprijs vanaf € 1.961

Rijopleidingen

CE rijbewijs opleiding volgen: de standaard opleiding

Je CE rijbewijs opleiding volgen kan op twee manieren: standaard en spoed

Je CE rijbewijs opleiding volgen kan op twee manieren: standaard en spoed. Tijdens de standaard rijopleiding volg je één of meerdere blokuren per week. Om goed op de hoogte te blijven van je vorderingen wordt er gedurende de rijlessen een instructiekaart bijgehouden. Na de eerste praktijklessen weet de instructeur precies hoe lang de rijopleiding gaat duren, het praktijkexamen wordt dan ook direct aangevraagd.

Spoedopleiding E achter C

Bij de spoedopleiding wordt de opleiding in 3 tot 6 dagen gepland

De praktijk leert dat er vraag is naar een korte, maar praktijkgerichte rijopleiding voor het E achter C rijbewijs. Van Buuren Opleidingen biedt een vakopleiding aan die erg kort is en daarnaast wordt tijdens de opleiding de praktijk heel dicht benaderd.

Wanneer je ervoor kiest je CE rijbewijs te halen via de spoedopleiding, maken wij een planning voor je. Na de eerste les wordt dan  een advies gegeven of je meer of minder uur kan rijden en weet je precies hoeveel je rijopleiding gaat kosten en wanneer en hoe laat je op examen gaat (maatwerk dus).

Bij de spoedopleiding wordt de opleiding in 3 tot 6 dagen gepland. Het grote voordeel hiervan is dat je hele dagen bezig bent met het grote materieel. Doordat je langere tijd achter het stuur zit kan je beter de praktijkuren benutten en wordt een praktijkdag van een chauffeur gesimuleerd.

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd?

Laat ons contact met je opnemen

Laat ons vrijblijvend contact met je opnemen voor meer informatie. Vul de onderstaande velden in en wij bellen of mailen je binnen 24 uur!


U kunt ons ook telefonisch bereiken op 088 700 1400 voor meer informatie of een afspraak.

Informatie aanvragen


Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Informatie aanvraag voor: