Spoedcursus Autorijbewijs

Wil je graag snel je rijbewijs halen? Dan is onze tien- of vijftiendaagse spoed rijopleiding misschien wel wat voor jou. Als je hiervoor kiest, dan maken we eerst een afspraak voor een intest.

Waarom Van Buuren Opleidingen?

  • Rijles duurt 60 min. en geen 50 min.
  • Ouders kunnen een les meerijden
  • Lessen, waar en wanneer jij wil
Korting

Lente actie: Gratis adviesles

Rijopleidingen

Theorie

Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig

Mocht je de spoedopleiding willen rijden, dan is het belangrijk dat voor je begint, je de theorie hebt behaald. Houd er rekening mee dat je op tijd begint met de theorie leren en het examen aanvragen. Mocht je deze dan niet in een keer halen, heb je nog genoeg tijd om dit voor de praktijk te behalen.

Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Intest

Na deze intest krijg je een lesadvies op maat

Tijdens deze anderhalf uur durende intest krijgt de begeleidend instructeur inzicht in hoe snel je het oppakt. Na deze intest krijg je een lesadvies op maat. Ook wordt er tijdens een persoonlijk gesprek gevraagd wat jouw wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld twee uur achter elkaar rijden of liever vier? Rijd je graag overdag of liever ‘s avonds? Na de intest is het voor jou duidelijk hoeveel je versnelde rijopleiding gaat kosten en wanneer alle lessen plaatsvinden. Ook wordt er direct een afspraak gemaakt voor je tussentijdse toets (indien je dit hebt aangevraagd) en examen.

Voordelen versnelde rijopleiding

Het grootste voordeel van deze spoed rijopleiding is dat je super snel, in 10 of 15 dagen, je rijbewijs haalt

De spoed rijopleiding biedt verschillende voordelen. Hij staat bekend om de zeer hoge slagingspercentages. Daarnaast weet je direct na de intest waar je aan toe bent. De kosten van je rijopleiding zijn bekend en er wordt direct afgesproken wanneer je af mag rijden. Het grootste voordeel van deze spoed rijopleiding is dat je super snel, in 10 of 15 dagen, je rijbewijs haalt.

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd?

Laat ons contact met je opnemen

Laat ons vrijblijvend contact met je opnemen voor meer informatie. Vul de onderstaande velden in en wij bellen of mailen je binnen 24 uur!


U kunt ons ook telefonisch bereiken op 088 700 1400 voor meer informatie of een afspraak.

Informatie aanvragen


Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Informatie aanvraag voor: